En plats med karaktär!

Hotell östergyllen stod övergivet i många år innan nuvarande ägare tog det under sina vingar och renoverade det till perfektion. Inredningen är i äldre stil med modern touch, samt med en hel del återkommande designklassiker. Det är som att göra en tidsresa när man kommer in i receptionen. Du möts av bilder på hur det en gång såg ut både på hotellet och i gamla stan. Frukostkaffet får du serverat i en klassisk rottingklädd termoskanna från 50/60-tal. Silverbesticken måste ha vara en samling loppisfynd och finns i alla möjliga varianter. Det vilar ett lugn över hela stället. Det är dova mörka toner på inredningen men varvat med ett behagligt ljus från diverse armaturer.

Inlägg skapade 2

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen